Occasions van Renault

Renault occasions

In Nederland zijn de auto’s van Renault zeer geliefd. Bent u van plan om een tweedehands Renault te kopen? Dan bent u bij het Munsterhuis Occasions Center aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod aan betrouwbare tweedehands modellen van Renault in verschillende formaten en prijsklassen.

Personenauto’s en bedrijfswagens 

De auto’s van Renault zijn zeer geschikt om als occasion aan te schaffen. Het automerk staat bekend om zijn betrouwbare techniek en soepele rijervaring. De modellen zijn zowel geschikt voor privégebruik als voor zakelijke doeleinden. Bovendien heeft Renault een breed scala aan voertuigen dat uiteenloopt van compacte stadsauto’s zoals de Renault Twingo tot aan ruime SUV’s zoals de Renault Captur.

Naast personenauto’s biedt het Munsterhuis Occasion Center ook diverse bedrijfswagens van Renault aan. Deze bedrijfswagens staan bekend om hun hoge mate van kwaliteit. Populaire bedrijfswagens van Renault zijn de Renault Trafic, de Renault Kangoo en de Renault Master. Deze modellen zijn zowel verkrijgbaar met een verbrandingsmotor als met een elektromotor.

Ons aanbod

Of u nu op zoek bent naar een Renault Clio, Renault Arkana, Renault Megane of toch een Renault Zoe. Wij bieden deze en vele andere modellen aan bij het Munsterhuis Occasion Center. Bekijk hier onze actuele aanbod.

Wat zijn de voordelen van een tweedehands Renault? 

  1. Kostenbesparend

De aanschafprijs van een occasion ligt een stuk lager dan de aanschafprijs van een nieuwe auto. Hierdoor kan het financieel zeer interessant zijn om voor een occasion te kiezen.

  1. Geen hoge afschrijvingskosten

Naarmate de levensduur van een auto vordert, reduceren de afschrijvingskosten.

  1. Lagere verzekeringskosten

De verzekeringskosten van een occasion liggen lager dan de verzekeringskosten van een nieuwe auto. 

  1. Korte levertijd

Over het algemeen zijn occasions direct uit voorraad leverbaar.

  1. Groot aanbod

In Nederland worden er zeer veel occasions aangeboden. Bovendien vindt u binnen het aanbod ook auto’s die niet meer worden gemaakt.

Wilt u meer informatie over de occasions van Renault of één van onze andere merken? Neem dan gerust contact met ons op. 

In dit artikel