Onderhoud voor uw occasion

Om de levensduur van uw occasion te verlengen is het onderhoud van uw voertuig van groot belang. Door onderhoudsbeurten kunnen problemen aan uw occasion in een vroeg stadium worden ontdekt en kunnen grote problemen worden voorkomen. Hieronder zijn drie redenen waarom wij de beste keuze zijn voor uw voertuig.

#1 deskundigheid & ervaring

Als onderdeel van Munsterhuis Groep profiteert u uit meer dan 50 jaar aan kennis en ervaring in de autobranche. Onze deskundige monteurs zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en staan klaar om uw occasion te onderhouden volgens de hoogste standaarden.

#2 Bovag voorwaarden

Bij Munsterhuis Occasion Center repareren en herstellen wij uw voertuig volgens de strikte voorwaarden van Bovag. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op kwaliteit en betrouwbaarheid bij elk onderhoud dat wij uitvoeren. Uw tevredenheid en veiligheid staan bij ons voorop. 

#3 Munsterhuis Servicepas

Ontdek de exclusieve voordelen van de Munsterhuis Servicepas. Voor een jaarlijkse bijdrage van €99,- geniet u van een scala aan privileges die uw rijervaring optimaliseren.

Onze servicepas biedt niet alleen pechhulp van hoogwaardige kwaliteit, maar omvat tevens kosteloze zomer- en winterchecks, waardoor uw voertuig in optimale staat blijft, ongeacht de weersomstandigheden. Bovendien ontvangt u bij regulier onderhoud een gratis APK-keuring, waarmee u onverwachte kosten vermijdt. Word vandaag nog lid en maak direct gebruik van deze voordelen.

Lid worden?

In dit artikel