Renault occasions

Bij het Munsterhuis Occasion Center kunt u terecht voor zowel de aanschaf van een occasion van Renault als het onderhoud daaraan. We hebben een uitgebreid aanbod aan modellen en uitvoeringen die afkomstig zijn uit verschillende bouwjaren. Wanneer u een occasion aanschaft bij het Munsterhuis Occasion Center kunt u rekenen op een betrouwbare occasion waar u jarenlang plezier van heeft. Ook op het gebied van onderhoud kunt u op kwaliteit rekenen. Onze monteurs onderhouden en repareren uw auto volgens de voorwaarden van BOVAG.

Waarom kiezen voor Renault?

Renault staat bekend als een betrouwbare autofabrikant die comfortabele auto’s produceert.
Het van oorsprong Franse merk maakt zowel personenauto’s als bedrijfswagens met verschillende motoren. Renault staat bekend als een koploper op het gebied van duurzaamheid. Ook bij het Munsterhuis Occasion Center kunt u terecht voor duurzame occasions van Renault zoals een hybride of een volledig elektrische auto.

Renault heeft een uitgebreid aanbod aan zowel personenauto’s als bedrijfswagens. Van de compacte Renault Twingo en Renault Clio tot de royale Renault Captur en Renault Grand Scénic. Bij het Munsterhuis Occasion Center vindt u deze en vele andere modellen zoals de Renault Mégane en de Renault Zoe.

Naast personenauto’s kunt u bij ons terecht voor bedrijfswagens. Veel ondernemers geven de voorkeur aan een Renault Kangoo, een Renault Trafic of een Renault Master. Met deze occasions kunt u jaren vooruit. Wilt u een bedrijfswagen helemaal naar eigen wens inrichten? Wat dacht u van extra opbergmogelijkheden of sorteerbakken voor uw gereedschap?

Proefrit maken?

Om te kunnen bepalen of een occasion geschikt is voor u, kan het maken van een proefrit cruciaal zijn. Een proefrit geeft u een compleet beeld van een auto waardoor u nog beter kunt beoordelen of een auto voldoet. Vraag eenvoudig en snel een proefrit aan op de pagina van de betreffende occasion.

Wilt u meer informatie over de occasions van Renault of één van onze andere merken? Neem dan gerust contact met ons op. 

In dit artikel