Vandaag kopen = vandaag rijden

Welkom bij Munsterhuis Occasion Center

Waar we trots zijn op onze belofte: ‘Vandaag kopen = vandaag rijden’. Dit houdt in dat u na aankoop van geselecteerde auto’s uit onze voorraad niet langer hoeft te wachten maar de dag van aankoop direct de weg op kunt. Deze geselecteerde auto’s zijn momenteel namelijk al met zorg voor u klaargemaakt en daarom hoeft u geen 14 dagen te wachten op het klaar maken van deze auto.

Ontdek direct ons aanbod en herken de geselecteerde modellen aan het ‘Vandaag kopen = vandaag rijden’ label.

Vandaag Kopen = Vandaag Rijden | Munsterhuis Occasion Center
Vandaag Kopen = Vandaag Rijden Occasion Center

BOVAG Garantie

Bij aankoop van u occasion bij Munsterhuis Occasion Center bent u gegarandeerd van kwaliteit. Bij ons profiteert u namelijk van BOVAG Garantie. In het geval van gebreken kunt u hierop terugvallen. 

Een proefrit maken?

Bij Munsterhuis Occasion Center streven we ernaar om altijd de meest accurate en actuele informatie te bieden. We willen ervoor zorgen dat uw aankoop bij ons soepel verloopt en dat u tevreden bent met uw keuze. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, een proefrit of een vrijblijvende offerte op maat. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Neem direct contact met ons op

Veelgestelde vragen over: Vandaag kopen = vandaag rijden

Vandaag kopen = vandaag rijden, betekent dat wij ervoor zorgen dat enkele van onze geselecteerde auto’s op de dag van uw aankoop klaar zijn, zodat u er meteen in kunt rijden zonder te hoeven wachten.

Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via bovenstaand formulier. Ons team staat klaar om u te helpen.

Wanneer u een auto tussen onze aanbod ziet waar u graag een proefit in zou willen maken, kunt u bij het desbetreffende model kiezen voor de optie ‘proefrit aanvragen’.