Volkswagen occasions

Bij het Munsterhuis Occasion Center kunt u zowel terecht voor de aanschaf van een tweedehands Volkswagen als het onderhoud daaraan. Wij beschikken over een groot aanbod aan betrouwbare modellen van Volkswagen in verschillende formaten en prijsklassen. Wanneer u een occasion aanschaft bij het Munsterhuis Occasion Center bent u verzekerd van een betrouwbare occasion waar u jarenlang plezier van heeft. Ook op het gebied van onderhoud bent u bij ons in goede handen. Onze diensten zijn namelijk in lijn met de voorwaarden van BOVAG.

Waarom kiezen voor Volkswagen?

De auto’s van Volkswagen zijn uiterst geschikt om als occasion aan te schaffen. Het merk staat bekend om haar betrouwbare en praktische auto’s die zowel geschikt zijn voor privégebruik als voor zakelijke doeleinden. Volkswagen produceert auto’s met verschillende motoren. Bij het Munsterhuis Occasion Center kunt u terecht voor auto’s met een verbrandingsmotor maar ook voor hybrides en volledig elektrische auto’s.

Volkswagen heeft een breed scala aan auto’s. In ons aanbod vindt u diverse personenauto’s van Volkswagen. Wat dacht u van een Volkswagen Polo of een Volkswagen Up? Deze auto’s zijn zeer geschikt om te gebruiken in de stad en voor mensen die de voorkeur geven aan een compacte auto. Wanneer u op zoek bent naar een ruime auto dan is de Volkswagen Tiguan of de Volkswagen Touran waarschijnlijk meer iets voor u.

Proefrit maken?

Om zeker te zijn dat een bepaalde auto voldoet aan uw wensen is het maken van een proefrit cruciaal. Een proefrit geeft u namelijk een compleet beeld van een voertuig. Vraag eenvoudig een proefrit aan op de pagina van de betreffende occasion.

Wat zijn de voordelen van een occasion van Volkswagen?

  1. Kostenbesparend

De aanschafprijs van een occasion ligt een stuk lager dan de aanschafprijs van een nieuwe auto. Hierdoor kan het financieel zeer interessant zijn om voor een occasion te kiezen.

  1. Geen hoge afschrijvingskosten

Naarmate de levensduur van een auto vordert, reduceren de afschrijvingskosten.

  1. Lagere verzekeringskosten

De verzekeringskosten van een occasion liggen lager dan de verzekeringskosten van een nieuwe auto. 

  1. Korte levertijd

Over het algemeen zijn occasions direct uit voorraad leverbaar.

  1. Groot aanbod

In Nederland worden er zeer veel occasions aangeboden. Bovendien vindt u binnen het aanbod ook auto’s die niet meer worden gemaakt.

Wilt u meer informatie over de occasions van Volkswagen of één van onze andere merken? Neem dan gerust contact met ons op. 

In dit artikel