Volkswagen

Volkswagen bij Munsterhuis Occasion Center Enschede

Bent u op zoek naar een nieuwe Volkswagen of een recent gebruikte Volkswagen? Bij Munsterhuis Occasion Center Enschede bent u aan het juiste adres! We presenteren een breed scala aan Volkswagen modellen in onze voorraad, zodat u ongetwijfeld een model vindt dat perfect aansluit op uw wensen.

Volkswagen modellen

Volkswagen Occasions Enschede

Onze deskundige verkopers staan klaar om u te helpen bij het vinden van de Volkswagen occasion die perfect bij u past. Munsterhuis Occasion Center is er om u te ondersteunen bij elke stap van het aankoopproces van uw nieuwe Volkswagen.

Onze service eindigt niet bij de verkoop van een occasion. Wij bieden ook een uitgebreide after-sales service, zodat u zeker weet dat uw Volkswagen altijd in de beste handen is. Van regulier onderhoud tot reparaties en garanties, we zijn er om ervoor te zorgen dat uw tweedehands Volkswagen in topconditie blijft. 

Als u op zoek bent naar een Volkswagen in Enschede, neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij helpen u graag verder bij het vinden van de Volkswagen van uw dromen.

Veelgestelde vragen over Volkswagen occasions

Welke Volkswagen modellen worden aangeboden als occasions bij Munsterhuis Occasion Center?

Bij Munsterhuis Occasion Center hebben we een breed assortiment aan Volkswagen modellen beschikbaar, waarvan de uitvoeringen beschikbaar steeds variëren. Bekijk ons actuele aanbod of neem contact met ons op.

Ondergaan de Volkswagen occasions een kwaliteitscontrole?
Ja, voordat onze Volkswagen occasions in de verkoop gaan, worden ze grondig getoetst op kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.
Zit er garantie op de Volkswagen occasions?
Natuurlijk, er geldt een uitgebreide garantie op al onze Volkswagen occasions, zodat u met een gerust hart kunt rijden. Neem contact op voor meer informatie over de garantievoorwaarden.
Kan ik een proefrit maken in een Volkswagen occasion?
Zeker weten! We moedigen al onze klanten aan om een proefrit te maken, om het voertuig uitgebreid te leren kennen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of kom langs in onze showroom.
Kan ik inzage krijgen in de onderhoudshistorie van een Volkswagen occasion?
Ja, we geven graag inzage in de onderhoudshistorie van elke Volkswagen occasion die we verkopen. We vinden het belangrijk dat onze klanten alle benodigde informatie hebben over het voertuig, voordat ze tot aanschaf overgaan.