Volvo occasions

Volvo occasions bij Munsterhuis Occasion Center Enschede

Bent u op zoek naar een Volvo occasion? Dan bent u bij Munsterhuis aan het juiste adres. Wij hebben een breed aanbod Volvo occasions op voorraad, zodat u zeker een model vindt dat bij uw wensen past. Staat uw gewenste Volvo occasion er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op, dan zoeken we samen naar uw nieuwe occasion. 

Onze Volvo occasions

Volvo modellen

De Volvo V60, gemaakt voor een actief leven, biedt ruimte, comfort en subliem geluid. Elk detail ademt vakmanschap en hoogwaardige materialen, waardoor een superieur interieurdesign ontstaat. De V60 garandeert een dynamische ervaring die perfect aansluit bij iedere levensstijl.

De Volvo V40, uw sportieve hatchback, verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, deelt allemaal één opvallende eigenschap: ze staan garant voor uitzonderlijke veiligheid. Deze toewijding aan veiligheid strekt zich niet alleen uit tot u en uw medepassagiers, maar ook tot andere weggebruikers. Het overwegen van een tweedehands V40 brengt diverse voordelen met zich mee. Niet alleen geniet u van de kostenefficiëntie, maar ook heeft u de kans om een hoogwaardige auto te verwerven tegen een meer toegankelijke prijs dan een splinternieuw model.

Volvo Occasions Enschede

Onze deskundige verkopers staan klaar om u te helpen bij het vinden van de Volvo occasion die perfect bij u past. Munsterhuis Occasion Center is er om u te ondersteunen bij elke stap van het aankoopproces van uw nieuwe Volvo.

Onze service eindigt niet bij de verkoop van een occasion. Wij bieden ook een uitgebreide after-sales service, zodat u zeker weet dat  de Volvo altijd in de beste handen is. Van regulier onderhoud tot reparaties en garanties, we zijn er om ervoor te zorgen dat uw tweedehands Volvo in topconditie blijft. 

Als u op zoek bent naar een Volvo in Enschede, neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij helpen u graag verder bij het vinden van de Volvo van uw dromen.

Veelgestelde vragen over Volvo occasions

Welke Volvo modellen worden aangeboden als occasions bij Munsterhuis Occasion Center?

Bij Munsterhuis Occasion Center bieden we een diverse selectie van Volvo modellen aan, waaronder populaire modellen zoals de Volvo V40 en de Volvo V60. Voor de actuele voorraad kunt u contact met ons opnemen of het bovenstaande overzicht raadplegen.

Wordt de kwaliteit van Volvo occasions bij Munsterhuis Occasion Center gecontroleerd?
Ja, al onze Volvo occasions ondergaan een grondige inspectie om de kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid te waarborgen voordat ze te koop worden aangeboden.
Zit er garantie op de Volvo occasions?
Ja, wij bieden een uitgebreide garantie op al onze Volvo occasions, zodat u met een gerust hart kunt rijden. Neem contact op voor meer informatie over de garantievoorwaarden.
Kan ik een proefrit maken in een Volvo occasion?
Zeker weten! We raden dit ten zeerste aan. Zo kunt u ervaren hoe het voertuig rijdt en een weloverwogen beslissing nemen. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen of breng een bezoek aan onze showroom.
Worden de Volvo occasions bij Munsterhuis Occasion Center geleverd met een volledige onderhoudshistorie?
Ja, we verstrekken graag de volledige onderhoudshistorie van elke Volvo occasion die we verkopen. We hechten veel waarde aan transparantie en willen ervoor zorgen dat onze klanten alle benodigde informatie hebben over het voertuig dat ze overwegen te kopen.
Vandaag Kopen = Vandaag Rijden
Na aankoop van deze auto’s uit voorraad hoeft u niet langer te wachten en kunt u na aankoop direct de weg op.